23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kumluca Cumhuriyet İlkokulu 4D sınıfı öğrencisi Yaren Duru Ertuğrul, Kumluca Belediye Başkanlığı makamına oturdu. Çocuk Başkan Yaren Duru Ertuğrul'a sınıf öğretmeni Levent Cengiz ve Okul Müdürü Ayhan Atıcı da eşlik etti. Çocuk Başkan Yaren Duru Ertuğrul, tören sırasında başkanlık makamında bulunan Kaymakam Hakkı Uzun ile Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve salondakilere kahve ikram etti.

İlk icraatının ne olacağı sorulan Yaren Duru Ertuğrul, "Okulum Cumhuriyet İlkokulu'nun kuzey cephesinden geçen yola sıcak karışım asfalt istiyorum. Çocuklara yönelik sosyal ve bilimsel faaliyetlerin yapılmasını istiyorum. Her hafta değişik yerlerde gerçekleştirilecek toplu halk piknikleri istiyorum. Cumhuriyet İlkokulu bahçesine kameriye konulmasını istiyorum. Ayrıca ilçemizde yenilenebilir enerji anlamında, güneş enerji santralleri kurulmasını ve güneş enerjisinden yararlanılmasını istiyorum" dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu da geçmişte belediye başkanlığı makamına temsili olarak oturmuş bir arkadaşı olduğunu ve onun yüksek bir makamda olduğunu, temsili başkanlığa oturduğu videoyu sürekli yayınladığını anlatarak, şöyle dedi: "İlçemizde binlerce öğrencimiz var. Bu koltuğa oturmak size nasip oldu. Umarım bir gün kaymakam, belediye başkanı veya kurum müdürü olabilirsiniz."(DHA)

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim