Kadın Sosyal Hayatını Araştırma ve İnceleme Derneği (KASAİD) Antalya Şubesi’nin başkanlığına üçüncü kez Füsun Urunga seçildi. Urunga, önümüzdeki süreçte de kadın hakları konusunda ciddi çalışmalar ortala koyacaklarını söyledi. 

Kadın Sosyal Hayatını Araştırma ve İnceleme Derneği (KASAİD) Antalya Şubesi, Olağan Genel Kurul Toplantısı’na gerçekleştirdi. KASAİD’in Abdullah Seçim Sivil Toplum Merkezi’nde ki yeni yerinde gerçekleştirilen genel kurulda, Füsun Urunga üyelerin oylarıyla üçüncü kez Antalya Şube Başkanlığına seçildi. Füsun Urunga başkanlığındaki KASAİD Antalya Şubesi’nin yeni yönetimde, Kamuran Gerdan, Güler Kalay, Meral Kilit Yılmaz, Gülperi Şahintürk ve Melek Malkoçlu ve Emel Yüksek yer aldı.

 

İLK İCRAAT PAZAR GÜNÜ

Füsun Urunga, yaptığı açıklamada, üyelerin şahsına gösterdiği güven ve sevgiye teşekkür etti. Urunga şöyle konuştu: “Dernek üyesi arkadaşlarımın bir dönem daha bana güvenlerini göstererek başkan seçmelerinden son derece mutlu oldum. Önümüzdeki süreçte de kadın hakları konusunda yapacağımız projelerimiz var. Bu konudaki ilk faaliyetimizi 2 Aralık Pazar günü gerçekleştireceğiz. Engelli kadınlarımızın sosyal hayata katılmasıyla ilgili bir etkinlik düzenliyoruz. Yeni yönetimimizin ilk icraatı olacak. Bundan sonra da başarılı çalışmalara imza atmak istiyoruz” diye konuştu. Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim