Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
19°
Akdeniz Gerçek | Gündem | Söke Belediyesi şehit aileleini ziyaret etti

Söke Belediyesi şehit aileleini ziyaret etti

Söke Belediyesi ekipleri, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla belirlenen program kapsamında şehit ailelerini ziyaret ediyor.

Söke Belediyesi ekipleri, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla belirlenen program kapsamında şehit ailelerini ziyaret ediyor.

Söke Belediyesi şehit aileleini ziyaret etti

Söke Belediyesi Kültür Müdürü Hüseyin Batir, Söke’nin Sarıkemer Mahallesi’nde bulunan şehit ailelerini ziyaret etti.

Şehit Jandarma Komanda Çavuş Muharrem Yanal ve Şehit Güvenlik Korucusu Halis Gidergi’nin ailelerini ziyaret eden Söke Belediyesi Kültür Müdürü Hüseyin Batir, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in selamlarını iletti. Batir, şehit ailelerinin her türlü talep ve sıkıntılarında belediyenin desteğini sunmaya hazır olduklarını belirterek, teşekkür ve minnet duygularını dile getirdi.

ANKA

1a71fb08-295b-4fe1-bf76-488c6cd819a2-w

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız