Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
24°
Akdeniz Gerçek | Gündem | İstanbul’da Yeni Dönem: Taksilerin Tasarımı Değişiyor

İstanbul’da Yeni Dönem: Taksilerin Tasarımı Değişiyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstanbul Senin” uygulaması üzerinden yapılan halk oylamasının sonucunu açıkladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstanbul Senin” uygulaması üzerinden yapılan halk oylamasının sonucunu açıkladı.

İstanbul’da Yeni Dönem: Taksilerin Tasarımı Değişiyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstanbul Senin” uygulaması üzerinden yapılan halk oylamasının sonucunu açıkladı. Yıllardır kullanılan taksi tasarımlarının yerini yeni, modern bir tasarım alacak. Halkın seçimiyle belirlenen yeni taksiler yakında İstanbul sokaklarında olacak.

100 Bin Kişi Oy Kullandı

Kasım ayında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan ve yaklaşık bir ay süren ankette, İstanbul’daki taksilerin tasarımı halkın seçimine sunuldu. “İstanbul Senin” uygulaması üzerinden gerçekleştirilen ankete 100 bin kişi katıldı.

Ekran Resmi 2024 12 27 19.36.59

Ekran Resmi 2024 12 27 19.37.41

Halkın Seçimi: E Şıkkı

Anket sonucunu sosyal medya hesabından duyuran Ekrem İmamoğlu, şu açıklamayı yaptı:
“100 bin İstanbullu ankete katıldı ve yeni taksi tasarımını seçti. Halk oylaması ile kazanan E şıkkı oldu. 2500 uygulama tabanlı yeni taksi çok yakında İstanbulluların hizmetine sunulacak.”

Taksicilikte Yeni Dönem Başlıyor

Yeni tasarımlar, hem görsel açıdan modern bir görünüm sunmayı hem de İstanbul’da taksicilik sektörüne taze bir soluk getirmeyi hedefliyor. 2500 yeni taksi, İstanbullulara konforlu ve estetik bir ulaşım deneyimi sağlayacak.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız