İmamoğlu’ndan ‘İkinci Yüzyıl’ Mesajı! ADD Aracılığıyla Mektup Gönderdi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt, Ekrem İmamoğlu'nu Silivri Cezaevi'nde ziyaret etti.
İBB Başkanı, CHP Cumhurbaşkanı Adayı ve ADD Beylikdüzü Şubesi Üyesi Ekrem İmamoğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği aracılığıyla mektup paylaştı.
İmamoğlu’ndan 'İkinci Yüzyıl' Mesajı
Türkiye Cumhuriyeti 102. yılını tamamlarken her alanda arzu edilen seviyenin çok altında olmanın milleti derinden üzdüğüne işaret eden İmamoğlu, cumhuriyetin 2. yüzyılında mutlak demokrasiyle, hukukun üstünlüğü ile çocukların ve gençlerin geleceğini hızlıca teminat altına almak zorunda olduklarını dile getirdi.
"Atatürk'ün Işığında Mutlaka Başaracağız"
Ekrem İmamoğlu'nun ADD Başkanı Bozkurt'a verdiği mektubun tam metni şöyle:
"Üyesi olmaktan büyük onur duyduğum ve Atatürkçü Düşünce Derneği'nin bütün üyelerini sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Türkiye Cumhuriyeti 102. yılını tamamlamak üzere iken, 21. yüzyılın ilk çeyreğini bitirirken her alanda arzu ettigimiz seviyenin çok altında olmak milletimizi derinden üzmektedir. 86 milyon vatandaşımızla birlikte bu zor günleri aşacağız. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında mutlak demokrasimizle, hukukun üstünlüğü ile çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini hızlıca teminat altına almalıyız. Ben yeni neslin teknolojiden bilime, kültürden sanata, sanayiden tarıma bilinçli ve çağdaş bir eğitimle çok başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Bu azim ve kararlılıkla Atatürk'ün ışığında mutlaka başaracağız. Her şey çok güzel olacak. Sayın güzel Başkan Mustafa Hüsnü Bozkurt'a ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum."
Avrupalı Belediye Başkanları İstanbul’da: İmamoğlu’na Destek
Kaynak:Banu Yapar
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.