Halk TV Ana Habere Güvenlik Müdahalesi: Ferit Demir’in Yayını Kesildi
Halk TV muhabiri Ferit Demir, ana haber bülteninde canlı yayında Narin hakkındaki önemli gelişmeleri aktarırken güvenlik görevlileriyle karşılaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme:
Halk TV’nin ana haber bülteninde muhabir Ferit Demir, önemli bir gelişmeyi canlı yayında aktarırken beklenmedik bir durumla karşılaştı. Yayın sırasında, güvenlik görevlileri tarafından yayının durdurulması yönünde bir uyarı aldı.
Canlı Yayında Gergin Anlar
Ferit Demir, Halk TV ana haber bülteninde Narin ile ilgili kritik bilgileri izleyicilere sunarken, güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle karşı karşıya kaldı. Canlı yayının ortasında güvenlik personeli, yayını kapatmasını talep etti.
Güvenlik Görevlilerinin Tepkisi
Güvenlik görevlilerinin yayını kapatmasını istemesi, yayında büyük bir karışıklığa yol açtı. Kamera, güvenlik personelinin yayını kesmeye yönelik tehditlerini ve ardından arkalarını dönerek uzaklaşmalarını görüntüledi.
Kaynak:Haber Merkezi
Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.