Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Gündem | Halil Konakçı Okullarda Atatürk'e Secde Ettirildiğini İddia Etti

Halil Konakçı Okullarda Atatürk'e Secde Ettirildiğini İddia Etti

Halil Konakçı, bir kez daha Atatürk'ü hedef alarak, Okullarda resmi törenlerde çocukların heykel ve resimlerin önünde secde ettiriliyor iddiasını dile getirdi.

Halil Konakçı, bir kez daha Atatürk'ü hedef alarak, Okullarda resmi törenlerde çocukların heykel ve resimlerin önünde secde ettiriliyor iddiasını dile getirdi.

Halil Konakçı Okullarda Atatürk'e Secde Ettirildiğini İddia Etti

Konakçı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığıyla bilinen bir figür olarak, çocuklara din eğitimi vermek üzere okullara diyanet görevlisi atanmamasına tepki gösterdi.

Halil Konakçı

Skandal İddialar ve Atatürk Karşıtlığı Devam Ediyor

Atatürk düşmanı olarak bilinen Konakçı, açıklamasında "Okullarda resmi törenlerde çocukların heykel ve resimlerin önünde secde ettirilmesine karşı değiller" derken, Atatürk'ü anma ve tanıtma çabalarına karşı çıktığını ifade etti. Konakçı'nın bu skandal açıklamaları, Atatürk ve Cumhuriyet karşıtlığına yönelik söylemlerine bir yenisini ekledi.

Halil Konakçı X

Diyanet Görevlisi Talebi ve İslam Düşmanlığı İddiası

Konakçı, ayrıca sosyal medya paylaşımında, okullarda çocuklara dinini öğretmek için diyanet görevlisi atanmamasını eleştirerek, "Öğrencileri eğitmek için okullara hemşire, doktor, polis, AFAD uzmanı hatta itfaiye eri dahi görevlendirildiğini" belirtti. Ancak, kendi düşüncesine ters düşen vatandaşları "İslam düşmanı" ilan ederek çelişkili bir tutum sergiledi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız