Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Gündem | Gülen'in Vefatı Şerefine Tüm Çayları Ücretsiz Verdi

Gülen'in Vefatı Şerefine Tüm Çayları Ücretsiz Verdi

Türkiye'ye büyük zararları dokunan azılı örgüt FETÖ'nün elebaşı olan Fettullah Gülen'in vefatına sevinen çay ocağı işletmecisi gün boyu çayları ücretsiz dağıttı

Türkiye'ye büyük zararları dokunan azılı örgüt FETÖ'nün elebaşı olan Fettullah Gülen'in vefatına sevinen çay ocağı işletmecisi gün boyu çayları ücretsiz dağıttı

Gülen'in Vefatı Şerefine Tüm Çayları Ücretsiz Verdi

Ordulu çay ocağı işletmecisi Fatih Temel, sabah uyandığında cep telefonunda ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü haberlerini görünce müşterilerine ücretsiz çay verme kararı aldı. İş yerinin camına ve masasına 'Fetullah Gülen'in ölümü şerefine herkese benden çay' yazan Temel, gün boyunca müşterilerine sınırlı sayıda çayı ücretsiz verdi.

A W313110 01

"SEVİNDİRİCİ HABERLE UYANDIM"

Çay ocağı işletmecisi Fatih Temel, hayatında aldığı en güzel haberlerden birinin Fetullah Gülen'in ölmesi olduğunu söyleyerek, “FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in ölmesinden dolayı çaylarımı ücretsiz ikram etmeye karar verdim. Müşterilerimiz de çok memnun oldu, onların da hoşuna gitti. İnşallah temennimiz bir daha böyle pisliklerle aynı havayı solumayız. Bunun gibiler tez zamanda ölür diye temenni ediyorum. Sabah uyandığımda telefonumda bildirim gördüm. Baktım ki FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen ölmüş. İlk başta inanmadım, araştırdığımda öldüğünü anladım. Sevinçle ayağa kalktım ve dükkana gelince çayları ücretsiz dağıtma konusunda karar aldım ve ölmesinin şerefine ücretsiz çay dağıttım” dedi.

"MUTLU OLDUK"

Altınordu ilçesinde hafriyat işi ile uğraşan Üzeyir Kaya isimli esnaf da böyle bir haber karşısında sevindiklerini söyledi. Kaya, “Arkadaşımız güzel bir kutlama başlatmış. Ben, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir terör belasından kurtulduğu için çok mutlu oldum. İnşallah sırada diğer terör elebaşları var” diye konuştu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız