Akdeniz Gerçek | Gündem | Eyüpsultan Belediyesi'ne Operasyon: Başkan Özmen ve 28 Kişi Gözaltına Alındı

Eyüpsultan Belediyesi'ne Operasyon: Başkan Özmen ve 28 Kişi Gözaltına Alındı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Eyüpsultan Belediyesi'ne düzenlenen operasyonda, Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen'in de aralarında bulunduğu 28 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Eyüpsultan Belediyesi'ne düzenlenen operasyonda, Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen'in de aralarında bulunduğu 28 şüpheli gözaltına alındı.

Eyüpsultan Belediyesi'ne Operasyon: Başkan Özmen ve 28 Kişi Gözaltına Alındı
KAYNAK: Haber Merkezi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Eyüpsultan Belediyesi'ne sabah saatlerinde polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda; "suç örgütüne üye olma", "rüşvet alma", "rüşvet verme" ve "ihaleye fesat karıştırma" suçlamalarıyla adli işlem başlatıldı. Başsavcılığın kararı doğrultusunda şüphelilerin adreslerinde arama ve el koyma işlemleri de gerçekleştirildi.

Gözaltı Listesinde Başkan Özmen de Var

Soruşturma çerçevesinde aralarında Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen'in de yer aldığı 28 şüphelinin tamamının gözaltına alındığı bildirildi. Gözaltına alınan diğer şüphelilerin isimleri ise Abdullah E., İnan B., Ali K. G., Halil Ş., Şeref G., Neşe A., Muhammet A., Medine G., Ali Y., Gözde Ş., Tayfun K., Pelin Y., Ayşe K. E., Mahmut K., Rahmi Ö., Ali B. Y., Ahmet M. B., Serhan U., Fatma E. T., Yakup G., Özlem K., Bilal G., Yunus E. B., Aziz P., Hüdanur Y., İbrahim Ö. ve Mücahit Ö. olarak açıklandı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken, soruşturmanın çok yönlü ve titizlikle devam ettiği belirtildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız