Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
20°
Akdeniz Gerçek | Gündem | Eminönü'nde bayram yoğunluğu! Vapur sırası bitmek bilmedi

Eminönü'nde bayram yoğunluğu! Vapur sırası bitmek bilmedi

İstanbul, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Sahil bölgeleri ve tarihi mekanlar, turistlerin ilgi odağı haline geldi.

İstanbul, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Sahil bölgeleri ve tarihi mekanlar, turistlerin ilgi odağı haline geldi.

Eminönü'nde bayram yoğunluğu! Vapur sırası bitmek bilmedi

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde, güzel havayı değerlendirmek isteyen yerli ve yabancı turistler, İstanbul'un sahil kesimlerinde yoğun bir şekilde görüldü. Özellikle Eminönü, hem yerli hem de yabancı turistlerin uğrak noktası haline geldi. Sahil kesimindeki aktiviteler ve Boğaz turu gibi turistik faaliyetler için vapur kullanmak isteyen birçok turist, Eminönü İskelesi'nde uzun kuyruklar oluşturdu. Havadan çekilen görüntüler, turistlerin yoğunluğunu ve iskele önünde oluşan kuyrukları gözler önüne serdi.

A W181116 03 Result

İstanbul'da geçirdikleri bayram tatilini değerlendiren turistlerden Mevlüde Saar, şehrin güzelliklerinden ve hava durumundan memnun olduğunu belirtti. Laleleri ve camileri ziyaret ettiklerini dile getiren Saar, İstanbul'un çeşitli noktalarını gezip gördüklerini ifade etti.

A W181116 05 Result

Çorum'dan İstanbul'a bayram tatili için gelen Yusuf Kurt ise, İstanbul'un tarihi ve turistik mekanlarını gezmekten keyif aldıklarını aktardı. Ayasofya, Topkapı Sarayı ve Eminönü gibi önemli noktaları ziyaret ettiklerini söyleyen Kurt, İstanbul'un güzelliklerini keşfetmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

A W181116 05 Result

Turizm Sezonunda İstanbul

Ramazan Bayramı tatili, İstanbul'un turizm potansiyelini bir kez daha ortaya koydu. Hem yerli hem de yabancı turistler, şehrin tarihi ve kültürel mirasını keşfetmek için İstanbul'u tercih etti. Sahil bölgelerindeki aktiviteler ve tarihi mekanlar, turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız