Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı iddialarıyla gündeme gelen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın evlerine gece saatlerinde polis baskını düzenlenmişti. Mali Suçları Araştırma Kurumu (MASAK) tarafından yürütülen inceleme sonucunda tüm mal varlıklarına el konulan Polat Ailesi, evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
Akşam saatlerinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında sosyal medyada yaptığı bir paylaşımın ardından gazeteci Cüneyt Özdemir, Dilan Polat'a sert bir karşılık verdi. Dilan Polat'ın akşam saatlerinde yaptığı paylaşımda, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik ifadelerine gazeteci Cüneyt Özdemir sert bir tepki verdi. Polat'ın paylaşımında yer alan sözlerine karşılık veren Özdemir, "Meral hanım bizi dinlemeden yoksulluğun sebebi bizi görmüş. Türkiye’yi yönetme iddiasında bu ayrımcılığı nasıl yapar. Bizden şikayetçi bir vatandaş var mıymış? İddia ederim kendisinden çok bu millete faydamız var garibe yardımımız var. Biz insanımıza bağış yapıyoruz bağışla milletvekili değil. Bizim üzerimizden siyaset yapıp iktidara saldırma nedeni yapmasın. Neredeyse muhalif medya ve muhalefetin iktidarla siyasetin piyonu olacağız." ifadelerine yer verdi.

CÜNEYT ÖZDEMİR'DEN SERT TEPKİ!
Cüneyt Özdemir, Dilan Polat'ın paylaşımını alıntılayarak, şaşırtıcı bir meydan okumaya dikkat çekti. Özdemir, "Müthiş bir meydan okuma… Emniyete, savcılığa, tüm Türkiye’ye tüküren, meydan okuyan küstah tavırdan zerre geri adım yok. Gerçekten ben bu kadarını beklemezdim. Dilan Polat gözaltında ama hesabını yönetenler siyasetçilere bile ayar vermeye devam ediyor!" ifadelerini kullandı.
