Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Futbol | Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası Finaline Hazırlanıyor

Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası Finaline Hazırlanıyor

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası finali için antrenmanlara başladı. Takımın teknik sorumlusu Serdar Topraktepe yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular kondisyon ve taktik çalışmaları yaptılar.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası finali için antrenmanlara başladı. Takımın teknik sorumlusu Serdar Topraktepe yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular kondisyon ve taktik çalışmaları yaptılar.

Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası Finaline Hazırlanıyor

Beşiktaş Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecekleri maçın hazırlıklarına başladı. Takım, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde antrenman yaptı.

Antrenman Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe Yönetiminde Gerçekleşti

Antrenman, teknik sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde gerçekleşti. Ekip, bu antrenmanda kondisyon ve taktik çalışmalarına odaklandı.

A W207817 03

Futbolcuların Performansı Üzerine Dikkat Çekici Detaylar

Dünkü maçta forma giyen futbolcular, günü salonda rejenerasyon çalışması yaparak tamamladılar. Diğer futbolcular ise ısınma koşuları ve pas çalışmalarıyla antrenmana başladılar. Antrenman, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi.

Antrenman Süresi ve İçerik

Basına kapalı gerçekleşen antrenman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Takım, yoğun tempoda hazırlıklarını sürdürüyor.

A W207817 01

Takımın Gelecek Planları

Beşiktaş, Trabzonspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına yarın saat 11.00’de yapacakları antrenmanla devam edecek.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız