Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Finike | Cumhuriyet Meydanı Finike’ye çok yakıştı

Cumhuriyet Meydanı Finike’ye çok yakıştı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike’ye 40 milyon TL yatırım ile Cumhuriyet’in 100. yıl anısına kazandırılan Finike Cumhuriyet Meydanı’nı gezdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike’ye 40 milyon TL yatırım ile Cumhuriyet’in 100. yıl anısına kazandırılan Finike Cumhuriyet Meydanı’nı gezdi.

Cumhuriyet Meydanı Finike’ye çok yakıştı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden alınan bilgiye göre, Başkan Muhittin Böcek, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ve Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz ile birlikte Finike Cumhuriyet Meydanı’nı ziyaret etti. Başkan Muhittin Böcek, Cumhuriyet’in 100. yıl anısına Finike’ye 40 milyon TL ile kazandırılan ve Finikeliler tarafından büyük beğeni toplayan Finike Cumhuriyet Meydanı’nı gezdi.   

Başkan Finike Cumhuriyet Meydanı (5)

VATANDAŞLARIN BÜYÜK BEĞENİSİNİ TOPLUYOR

Başkan Muhittin Böcek, Finike Cumhuriyet Meydanı’nın Finike’ye çok yakıştığını belirterek, “Finike’mizin bir meydana ihtiyacı vardı. İlçelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yaptığımız çalışma sonrasında 22 dönem alan üzerine inşa ettiğimiz Finike Cumhuriyet Meydanı, Cumhuriyeti’mizin 100. Yılına denk gelmesiyle birlikte çok güzel oldu. Vatandaşlarımızın büyük beğenisini topluyor. İlçelerimizin ihtiyaçları ve halkımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Muhittin Böcek, Mustafa Geyikçi ve Gülsüm Cengiz ile birlikte Finike Cumhuriyet Meydanı’nı gezerek, vatandaşlarla sohbet etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız