Kütahya Merkez'de mahkemeden satılık 414 m² arsa

Kütahya Merkez'de 414,82 m² arsa mahkemeden satılıktır .İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:
Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/23 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Kütahya İli, Merkez İlçesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi, 698 Ada, 27 Parsel, Arsa vasfında taşınmaz satılacaktır.
Taşınmaz Kütahya Merkez Dumlupınar Mahallesi sınırları içerisinde Hacı Mustafa Önsay Caddesi üzerindedir, taşınmaz üzerinde herhangi bir yapı olmayıp taşınmaz fiili olarak da arsa vasfındadır.
Taşınmaz konum olarak; Kütahya-Afyon Karayoluna ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kampüsüne yaklaşık 400 metre, şehir merkezine ise yaklaşık 4,5 km mesafededir. Yakın çevresinde 80.Yıl özel İdare ilkokulu bulunmaktadır. Bulunduğu konum itibari ulaşım, okul, sağlık ocağı, yol, kanalizasyon, telefon, internet gibi alt ve üst yapı imkanlarından yararlanmaktadır. Etrafında mesken amaçlı yoğun bir yapılaşma vardır, yakın çevresinde düşük yoğunlukta ticari faaliyet vardır, bulunduğu konum itibari ile şehrin mesken amaçlı tercih edilen bölgeleri arasındadır. Yeni yerleşim alanları içerisinde kalmaktadır.
Adresi :Dumlupınar Mahallesi Merkez / KÜTAHYA
Yüzölçümü : 414,82 m2
Arsa Payı : Tam
İmar Durumu :İmar planında; ön bahçe 3 metre, yan bahçe 3 metre mesafeli, TAKS:0,35 Emsal;1,40ayrık nizam 4 katlı, uygun alan içerisinde, hava mania kotu 992-994 m olanyapı adasında kalmaktadır.
Kıymeti : 2.074.100,00 TL
KDV Oranı : %10
Kaydındaki Şerhler: Tapu Kaydındaki Gibidir
Kaynak:ilan.gov.tr
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.