Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
28°
Akdeniz Gerçek | Ekonomi | TOKİ 32 ilde 173 arsayı satışa çıkarıyor!

TOKİ 32 ilde 173 arsayı satışa çıkarıyor!

TOKİ, 32 ilde toplam 173 arsayı açık artırmayla satışa çıkaracak. Konut, ticaret, sanayi, sosyal kültürel tesis ve akaryakıt istasyonları gibi çeşitli kategorilerdeki arsalar için yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı sunulacak.

TOKİ, 32 ilde toplam 173 arsayı açık artırmayla satışa çıkaracak. Konut, ticaret, sanayi, sosyal kültürel tesis ve akaryakıt istasyonları gibi çeşitli kategorilerdeki arsalar için yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı sunulacak.

TOKİ 32 ilde 173 arsayı satışa çıkarıyor!

TOKİ, Türkiye genelinde 32 ilde bulunan toplam 173 arsayı açık artırma yöntemiyle satışa çıkaracak. Bu arsalar konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ve akaryakıt istasyon alanları gibi çeşitli kategorilere ayrılmış durumda. Satışlarda yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı sunulacak.

Hangi İllerde Satış Olacak?

Adana, Ankara, İstanbul, İzmir gibi toplamda 32 ilde yer alan 173 arsa, açık artırma ile satılacak. Muhammen bedeli 6 milyar 652 milyon 259 bin 73 lira olan bu arsalar, farklı büyüklüklerde ve farklı amaçlara hizmet edecek şekilde planlanmış durumda.

İhale 29 Ağustos'ta Gerçekleşecek

İstanbul'da bulunan rekreasyon alanının da dahil olduğu satışlar, 29 Ağustos'ta yapılacak bir açık artırma ile gerçekleşecek. İhale, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Aynı zamanda internet üzerinden de teklif verme imkanı bulunacak.

Yüzde 25 Peşinat, 48 Ay Vade İmkanı

Alıcılar, konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ve akaryakıt istasyon alanları gibi çeşitli niteliklerdeki arsalar için yüzde 25 peşinat ödeyerek 48 ay vade fırsatından yararlanabilecekler. Ankara, Bayburt, Diyarbakır, İstanbul ve İzmir gibi şehirlerde farklı amaçlarla kullanılmak üzere arsalar alıcılarını bekliyor olacak.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız