Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Ekonomi | Mayıs ayında doğal gaz ve elektriğe zam yapılacak mı?

Mayıs ayında doğal gaz ve elektriğe zam yapılacak mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Mayıs ayında doğal gaz ve elektrik fiyatlarıyla ilgili merak edilen sorulara yanıt verdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Mayıs ayında doğal gaz ve elektrik fiyatlarıyla ilgili merak edilen sorulara yanıt verdi.

Mayıs ayında doğal gaz ve elektriğe zam yapılacak mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, milyonlarca vatandaşın merakla beklediği soruya yanıt verdi. Mayıs ayında elektrik ve doğal gaza zam yapıp yapmayacaklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Bayraktar'ın Açıklamaları

Bakan Bayraktar, NTV yayınında konuşarak enerji politikalarında yapılan değişikliklere değindi. Gabar'ın Cumhuriyet tarihinin en büyük keşfi olduğunu belirten Bakan Bayraktar, Türkiye genelinde günlük petrol üretiminin arttığını vurguladı. Gabar'da günlük petrol üretiminin 40 bin varilin üzerine çıktığını ifade etti. Ayrıca, doğalgaz ve elektriğe mayıs ayında zam yapılmayacağını duyurdu.

Doğal Gaz Desteği Devam Edecek mi?

Bakan Bayraktar, sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupların desteklenmeye devam edeceğini belirtti. Ancak, bütün kesimlerin desteklenmesinin doğru olmayabileceğini dile getirdi. Maliyetlerin belli ölçüde karşılanması gerekeceğini ifade eden Bayraktar, imkanlar dahilinde yapılabileceklerin yapılacağını söyledi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız