Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
20°
Akdeniz Gerçek | Ekonomi | Enflasyonun vurmadığı tek yer! Meclis lokantasında zam yok!

Enflasyonun vurmadığı tek yer! Meclis lokantasında zam yok!

TBMM lokantasında zam yapılmaması ve kuru fasulyenin sadece 4 lira artması, vatandaşların tepkisine neden oldu.

TBMM lokantasında zam yapılmaması ve kuru fasulyenin sadece 4 lira artması, vatandaşların tepkisine neden oldu.

Enflasyonun vurmadığı tek yer! Meclis lokantasında zam yok!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) lokanta, zaman zaman fiyatlarıyla gündeme geliyor. Son olarak, bir sosyal medya hesabında paylaşılan bir fatura, meclis lokantasının fiyat politikalarını tekrar masaya yatırdı.

Vatandaşlar Şaşkın!

Meclis'ten gelen fiyatların vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandığı bu dönemde, sosyal medyaya yansıyan yeni bir yemek faturası, tepkileri artırdı. Söz konusu faturada pilav, cacık, kayısı kompostosu, kuver ve İspir fasulyesi gibi ürünlerin fiyatları bulunuyordu.

Enflasyonun Etkisi

Önceki faturalara kıyasla, fiyatların ortalama olarak 2,5 ila 4 lira arasında zamlandığı görülüyor. Ancak, bu zam oranlarının oldukça düşük kaldığı ve vatandaşların tepkisine neden olduğu belirtiliyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız