Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Eğitim | Antalya'da dünyanın en güzel manzaralı etüt merkezi açıldı

Antalya'da dünyanın en güzel manzaralı etüt merkezi açıldı

Antalya'nın Muratpaşa Belediyesi, falez sahil bandında bulunan Falez Kampus'ta öğrenci etüt merkezi açtı.

Antalya'nın Muratpaşa Belediyesi, falez sahil bandında bulunan Falez Kampus'ta öğrenci etüt merkezi açtı.

Antalya'da dünyanın en güzel manzaralı etüt merkezi açıldı

Beydağları, Konyaaltı sahili ve falezlerle eşsiz bir manzaraya sahip olan merkez, öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Muratpaşa Belediyesi, temmuz ayında çalışmalarına başladığı Falez Kampus öğrenci etüt merkezi çalışmalarını tamamladı ve hizmeti açtı. Merkez, Şirinyalı Mahallesi'nde aynı zamanda belediyenin sanat atölyelerinin bulunduğu park alanında yer alıyor.

Merkez, pazar hariç 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor. Öğrencilerin grup halinde ya da bireysel ders çalışmaları için yeniden düzenlenen binada, internet, bilgisayar, çalışma masaları ve sandalyeler bulunuyor. Ayrıca merkezde kafe hizmeti de veriliyor.

Belediye Başkanı Ümit Uysal, öğrencilerin ders çalışabileceği yerlerin büyük ihtiyaç olduğunu dile getirerek, "Bu nedenle Falez Kampus'ta böyle bir merkez açtık. Öğrencilerimiz, dünyaca ünlü falez manzarasına karşı ders çalışabilecekler" dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız