Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
24°
Akdeniz Gerçek | Dünya | Donald Trump Cabrera’yı Panama Büyükelçisi Adayı Gösterdi

Donald Trump Cabrera’yı Panama Büyükelçisi Adayı Gösterdi

ABD’nin 47. Başkanı seçilen Donald Trump, Floridalı yetkili Kevin Marino Cabrera’yı Panama Büyükelçisi olarak aday göstereceğini açıkladı.

ABD’nin 47. Başkanı seçilen Donald Trump, Floridalı yetkili Kevin Marino Cabrera’yı Panama Büyükelçisi olarak aday göstereceğini açıkladı.

Donald Trump Cabrera’yı Panama Büyükelçisi Adayı Gösterdi

Donald Trump, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Florida’dan Kevin Marino Cabrera’yı ABD’nin Panama Büyükelçisi olarak aday göstereceğini duyurdu. Trump, Cabrera’nın bu göreve uygunluğunu vurgulayarak, “Kevin Marino Cabrera’nın, Panama Kanalı konusunda bizi en uçuk hayallerimizin bile ötesinde sömüren Panama Cumhuriyeti’nde ABD Büyükelçisi olarak görev yapacağını duyurmaktan memnuniyet duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Donald Trump Cabrera’yı Panama Büyükelçisi Adayı Gösterdi

Panama Kanalı İçin Ne Demişti?

Geçtiğimiz günlerde Trump, Truth Social'dan yaptığı paylaşımda, Panama Kanalı’ndan geçen ABD gemilerine yönelik ücretleri “haksız ve adaletsiz” olarak nitelendirdi. Trump, “Donanmamız ve ticaretimiz çok haksız bir muameleye maruz kaldı. Panama tarafından talep edilen ücretler gülünç düzeyde. Bu soyulmaya son vereceğiz,” demişti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız