Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
21°
Akdeniz Gerçek | Burdur | Burdur'da şeker fabrikasında bekleyen kamyon alev alev yandı

Burdur'da şeker fabrikasında bekleyen kamyon alev alev yandı

Burdur’da gece saatlerinde şeker fabrikası içinde sıra bekleyen kamyonda yangın çıktı. Aracın alevler içindeki hali kameraya kaydedildi.

Burdur’da gece saatlerinde şeker fabrikası içinde sıra bekleyen kamyonda yangın çıktı. Aracın alevler içindeki hali kameraya kaydedildi.

Burdur'da şeker fabrikasında bekleyen kamyon alev alev yandı

Burdur'da gece saatlerinde yaşanan olayda, Şeker Fabrikası içinde sıra bekleyen bir kamyon, aniden alev aldı ve kullanılamaz hale geldi. Olayın detaylarına göre, Salih Altay'a ait olan ve Şükrü Çevik tarafından kullanılan 15 AY 952 plakalı kamyon, fabrika içinde beklerken yangın çıktı.

Olayın bildirilmesi üzerine, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonrasında itfaiye ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, kamyon tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangın esnasında çevrede bulunan diğer sürücüler ise olayı cep telefonu kameralarıyla kaydettiler.

Burdur'da Şeker Fabrikasında Bekleyen Kamyon Alev Alev Yandı

Şeker fabrikası içinde meydana gelen bu olay, bölgedeki güvenlik ekipleri ve itfaiye ekipleri tarafından başarılı bir şekilde kontrol altına alınarak daha fazla hasarın önüne geçildi. Olaya dair detaylı inceleme sürerken, yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi. Güvenlik yetkilileri, olayın ardından bölgedeki diğer araç sahiplerini bilgilendirerek gerekli önlemleri almalarını sağladı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız