Burdur merkez Menderes Mahallesi, Şehit Sefa Sokak üzerinde bulunan bir inşaatta meydana gelen olayda, henüz montajı yapılmamış lavabo bataryalarını çaldılar. Apartmanın giriş kapısını tekme atarak açan şüpheliler, içerideki dairelerin kapılarını ise yanlarında getirdikleri keserlerle parçaladı.

İşçiler Fark Etti, Polis Alarm Geçti
İnşaata giren şahıslar, dairelerdeki bataryaları topladıktan sonra kayıplara karıştı. Hırsızlık olayını, mesaiye gelen inşaat işçileri fark etti. Kapıların parçalandığını ve malzemelerin çalındığını gören işçilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Şüphelilerin Yakalanması İçin Çalışma Başlatıldı
Olay yerine gelen polis ekipleri, apartman içerisinde ve parçalanan kapılarda detaylı inceleme yaptı. Çevredeki güvenlik kameralarını mercek altına alan emniyet güçleri, kimliği belirsiz hırsızlık şüphelilerini yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.