Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
24°
Akdeniz Gerçek | Burdur | İnşaatı Savaş Alanına Çevirmişlerdi: Burdur Polisi O Şahısları Yakaladı

İnşaatı Savaş Alanına Çevirmişlerdi: Burdur Polisi O Şahısları Yakaladı

Burdur’da bir inşaata girerek kapıları parçalayan ve malzemelere zarar veren 3 şüpheli, emniyet güçlerinin titiz çalışmasıyla kıskıvrak yakalandı.

Burdur’da bir inşaata girerek kapıları parçalayan ve malzemelere zarar veren 3 şüpheli, emniyet güçlerinin titiz çalışmasıyla kıskıvrak yakalandı.

KAYNAK: İha
İnşaatı Savaş Alanına Çevirmişlerdi: Burdur Polisi O Şahısları Yakaladı


Burdur Menderes Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, bir inşaat şantiyesi kimliği belirsiz şahısların hedefi oldu. Şehit Sefa Sokak üzerindeki binaya giren saldırganlar, henüz tamamlanmamış apartmana büyük çapta maddi zarar verdi. Durumun ihbar edilmesi üzerine harekete geçen Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin izini sürdü.

Kapıları Keserle Parçalayıp Zarar Verdiler

Olay yerinde yapılan incelemelerde, şüphelilerin binaya kapıyı tekmeleyerek girdiği, daire kapılarını keserle parçaladığı ve henüz montajı yapılmamış lavabo bataryalarına zarar verdiği tespit edildi. İşçilerin durumu fark ederek polise haber vermesiyle başlayan operasyonel süreç hızla sonuçlandı.

3 Şüpheli Hakkında Adli İşlem

Polis ekiplerinin yürüttüğü teknik inceleme ve takip sonucunda, olayı gerçekleştirdiği belirlenen Ö.K., B.T. ve H.A. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan 3 şüpheli hakkında; Konut dokunulmazlığının ihlali, Mala zarar verme suçlarından adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız