Akdeniz Gerçek | Burdur | Burdur’da Eğlence Mekanında Kanlı Kavga: 2 Yaralı!

Burdur’da Eğlence Mekanında Kanlı Kavga: 2 Yaralı!

Burdur’da bir eğlence mekanında iki kişi arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada bir kişi ağır yaralanırken, araya girmek isteyen işletme sahibi de bıçaklandı. Olayın şüphelisi polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Burdur’da bir eğlence mekanında iki kişi arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada bir kişi ağır yaralanırken, araya girmek isteyen işletme sahibi de bıçaklandı. Olayın şüphelisi polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Burdur’da Eğlence Mekanında Kanlı Kavga: 2 Yaralı!
KAYNAK: İha

Olay, gece saatlerinde Burdur merkez Kışla Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mekânda karşılaşan N.G. (47) ile Ö.K. (38) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle taraflar arasında kavga yaşandı.

akdenizgercekburdurda-eglence-2

Bir Kişiyi Defalarca Bıçakladı

Kavga sırasında N.G., yanında bulunan bıçakla Ö.K.’yi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralayarak kanlar içinde bıraktı. Mekânda yaşanan panik üzerine müşteriler durumu hemen yetkililere bildirdi.

akdenizgercekburdurda-eglence-3

İşletme Sahibi de Yaralandı

Kavgayı ayırmak için araya giren işletme sahibi U.K. de saldırganın hedefi oldu. U.K., bacağından bıçaklanarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

akdenizgercekburdurda-eglence-4

Şüpheli Kısa Sürede Yakalandı

Olayın ardından kaçmaya çalışan şüpheli N.G., eğlence mekanının yanında bulunan bir binanın girişinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili polis ekipleri tarafından geniş çaplı inceleme başlatılırken, bıçaklı kavgaya ilişkin tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız