Kaza, Burdur’un en işlek noktalarından biri olan Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. Seyit İ. (72) idaresindeki 15 EL 588 plakalı otomobil ile M.Ö. (17) yönetimindeki 15 ACE 525 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı.

Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Çarpışmanın etkisiyle 72 yaşındaki sürücü Seyit İ. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı sürücü, ambulansla Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Ehliyetsiz Sürücü Polis Merkezine Götürüldü
Kazaya karışan diğer otomobilin sürücüsü M.Ö.’nün ehliyetsiz olduğu tespit edildi. 17 yaşındaki sürücü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Soruşturma Sürüyor
Polis ekipleri, kazanın kesin nedenini belirlemek için olay yerinde detaylı inceleme yaptı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
