Ceylanpınar ilçesine bağlı Yukarı Durmuş kırsal Mahallesi yakınlarında meydana gelen dramatik bir olayda, dere kenarında oynayan 4 çocuk akıntıya kapıldı. Çocukları kurtarmaya çalışan bir kadın da suya düştü.
İnek otlatırken dere kenarında oynayan Emine K., Şemse D., Yasemin Ç. ve 11 yaşındaki Davut K., akıntıya kapıldı. Kendi imkanlarıyla bir çocuk kurtulurken, diğerleri vatandaşların yardımıyla sığ bir yerde durmayı başardı. Vatandaşlar, hızla olay yerine ulaşarak mahsur kalan çocuklara yardım etmek için çaba harcadılar.
Yoğun Bir Arama Çalışması Başlattılar
Olayın annesi Şadiye K. da suya girerek çocukları kurtarmaya çalıştı. Ancak akıntıya kapılarak çocuklara tutunmaya çalışırken düştü. Küçük Davut K. ise akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Çevredekiler, kaybolan çocuğu bulmak için yoğun bir arama çalışması başlattılar.
Soruşturma Devam Ediyor
Yaşanan trajik olayın ardından soruşturma başlatıldı. Yetkililer, olayın detaylarını aydınlatmak ve benzer vakaların önüne geçmek adına çalışmalarını sürdürüyorlar.