Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | İstanbul'da Kuyumcu Cin*yeti: Altınları Gasp Eden Zanlılar Yakalandı

İstanbul'da Kuyumcu Cin*yeti: Altınları Gasp Eden Zanlılar Yakalandı

İstanbul Sultangazi'de kuyumcuyu öldürüp altınlarını gasp eden 5 şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalandı.

İstanbul Sultangazi'de kuyumcuyu öldürüp altınlarını gasp eden 5 şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalandı.

İstanbul'da Kuyumcu Cin*yeti: Altınları Gasp Eden Zanlılar Yakalandı

İstanbul Sultangazi'de kuyumculuk yapan Mohammad Moshmh (38), iş yerini kapatıp evine dönerken uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Saldırganlar, kuyumcunun taşıdığı altınları gasp ederek olay yerinden kaçtı.

4 Eylül Çarşamba akşamı saat 21.00 sıralarında, 50. Yıl Mahallesi'nde yaşanan olayda, Mohammad Moshmh evine gitmek üzereyken saldırıya uğradı. Saldırganlar, kuyumcunun taşıdığı altın dolu çantayı gasp ettikten sonra kayıplara karıştı. Ağır yaralanan kuyumcu, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kardeşinin İfadesi Olayı Aydınlattı

Cinayet sonrası, Cinayet Büro Amirliği tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, Mohammad Moshmh'nin kardeşi H.M.'nin ifadesine başvuruldu. H.M., ağabeyiyle birlikte işlettikleri kuyumcu dükkanını saat 20.45 sıralarında kapattıklarını ve Mohammad Moshmh'nin her akşam olduğu gibi bir miktar altını çantasında yanına aldığını belirtti. Kardeşi H.M., ağabeyini evine bıraktıktan kısa bir süre sonra aldığı telefonla olay yerine döndüğünü ve altın dolu çantanın kayıp olduğunu fark ettiğini ifade etti.

Gasp Edilen Altınlar Zanlıların Evinde Bulundu

Polis, güvenlik kamerası görüntüleri yardımıyla zanlıların kimliklerini belirledi. Sultangazi'deki adreslere yapılan operasyonlarda Özel Harekat Polisleri de görev aldı. Düzenlenen baskınlarla 5 şüpheli gözaltına alındı. Saldırıyı gerçekleştiren iki zanlının evlerinde yapılan aramada, gasp edilen altınlar ele geçirildi. Polis merkezinde ifadeleri alınan zanlılar adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız