Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
19°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Kart basmasını isteyen şoföre ekmek bıçağıyla saldırdı

Kart basmasını isteyen şoföre ekmek bıçağıyla saldırdı

Antalya’da halk otobüsünde kart basmayan şahıs, ekmek bıçağıyla şoföre ve yolculara dehşeti yaşattı. Saldırgan şahıs elindeki bıçakla şoföre saldırırken, o anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Antalya’da halk otobüsünde kart basmayan şahıs, ekmek bıçağıyla şoföre ve yolculara dehşeti yaşattı. Saldırgan şahıs elindeki bıçakla şoföre saldırırken, o anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Kart basmasını isteyen şoföre ekmek bıçağıyla saldırdı

Yaralananın olmadığı olayda kısa sürede olay yerine gelen polis, şahsı polis merkezine götürdü. Şahıstan şikayetçi olmayan halk otobüsü şoförü Hüseyin Yegenoğlu, “Yolcuların can güvenliği için aracı hemen boşalttım. Aşağı inip birazcık dövdüm” dedi.
Olay, dün saat 23.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Tekelioğlu Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Yegenoglu’nun kullandığı 07 AU 0432 plakalı halk otobüsüne duraktan ismi öğrenilemeyen bir kişi arka kapıdan bindi. Yegenoglu, bu kişinin kart basmasını istese de şahıs basmayınca tartışma çıktı. Şahıstan şüphelenen otobüs şoförü, aracını hareket ettirmeyip aşağı inmesini söyledi. İkilinin arasında tartışma alevlenirken, bir anda şahıs çantasından bıçağı çıkartıp Yegenoğlu’na saldırdı. O an şoförün kapıları açmasıyla otobüs içerisindeki yolcular panikle kendilerini dışarıya attı. Kimsenin yaralanmadığı olayda bölgeye gelen polis ekipleri, şahsı ekip otosuyla polis merkezine götürdü.

Dehşet anları anbean güvenlik kamerasında
Yaşanan dehşet anlarıysa halk otobüsünün güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde şoför ile şahsın tartışma anları ve ardından ekmek bıçağını çıkartıp saldırması yer aldı. Panikleyen yolcuların otobüsten çıkma anları da görüntülere yansıdı.

“Birazcık dövdüm”
Olayı anlatan Hüseyin Yegenoğlu ise şunları söyledi:
“Yolcu aldığımda arka kapıdan girdi. Kart basmasını istedim. Kartı unuttuğunu ve benim yüzümden unuttuğunu söyledi. Krize girmiş gibiydi. Araçtan indirmek istedim. Çünkü araçta kadınlar da vardı. Araçtan inmesini istedim, yolculardan da tepki gelince bıçağı çıkardı. Aracın kapılarını açıp yolcuları boşalttım. Salladığı bıçak cama denk geldi. Ben de dışarı çıktım. Dışarıda birazcık dövdüm. Polis erken geldi ve götürdüler. Günlük 7-8 olay işlediğini söyledi polis. Davacı olmadım çünkü o saatte yolcuları bırakamazdım. Onların canı, namusu, her şeyi bize emanet.”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız