Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Gebze'deki Fabrikada İşçiyi Rehin Alan Zanlı Tutuklandı

Gebze'deki Fabrikada İşçiyi Rehin Alan Zanlı Tutuklandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Procter&Gamble (P&G) fabrikasında gerçekleşen rehine olayında zanlı tutuklandı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Procter&Gamble (P&G) fabrikasında gerçekleşen rehine olayında zanlı tutuklandı.

Gebze'deki Fabrikada İşçiyi Rehin Alan Zanlı Tutuklandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Procter&Gamble (P&G) fabrikasında gerçekleşen rehine olayında zanlı tutuklandı. Olay, 1 Şubat günü saat 14.40'ta meydana geldi. İbrahim Y. isimli şahıs, temizlik ve kişisel bakım ürünleri üreten fabrikada 7 işçiyi rehin aldı.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (GOSB) P&G fabrikasında gerçekleşen olayın ardından polis ve jandarma ekipleri hızla harekete geçti. Özel harekatçıların da katıldığı operasyonla birlikte İbrahim Y., akşam saatlerinde rehineleri bırakmak için tuvalet ihtiyacı için ayrıldığı sırada yakalandı ve gözaltına alındı.

Şüphelinin eyleminin, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla gerçekleştirildiği iddia edildi. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla olaya ilişkin olarak E.Y, A.K. ve U.A. da gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Y. savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılırken, A.K. ve U.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak, İbrahim Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız