Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
24°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Elazığ’da Kız Öğrencilerini Tac*z Eden Antrenöre Hapis Cezası

Elazığ’da Kız Öğrencilerini Tac*z Eden Antrenöre Hapis Cezası

Elazığ’da 4 kız öğrencinin şikayeti üzerine gözaltına alınan ve tutuklanan hentbol antrenörü İ.B., cins*l tac*z suçundan 27 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Elazığ’da 4 kız öğrencinin şikayeti üzerine gözaltına alınan ve tutuklanan hentbol antrenörü İ.B., cins*l tac*z suçundan 27 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Elazığ’da Kız Öğrencilerini Tac*z Eden Antrenöre Hapis Cezası

Elazığ’da bir spor kulübünde görev yapan hentbol antrenörü ve öğretmen İ.B., 4 kız öğrencinin cinsel taciz iddiasıyla savcılığa şikayette bulunması üzerine geçtiğimiz aylarda gözaltına alınmıştı. İ.B., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Elazığ’da Kız Öğrencilerini Tac*z Eden Antrenöre Hapis Cezası

Bana İftira Attılar

Mahkemede kendini savunan İ.B., suçlamaları reddederek şunları söyledi: “Mütalaada aleyhe olan hususları kabul etmiyorum, önceki savunmalarımı aynen tekrar ederim. Suçsuzum, beraatımı istiyorum, ben 26 yıldır bu işi yapıyorum. Ben hiçbir zaman bir sıkıntı yaşamadım, halen dik yürümeye devam ediyorum, mağdurlar daha sonrasında kendilerince bazı şeyleri çarpıtarak bana iftira atmışlardır. Diğer sporcularım halen benim takım kurmamı kendilerine hocalık yapmamı istiyorlar. Benim birçok öğrencim olmuştur, hepsi halen bana destek olmaktadırlar. Ben hiçbir şey yapmadım. Tüm öğrencilerim benim evladımdır. Beraatımı istiyorum" diye konuştu.

Vicdanım çok rahat

Mahkeme heyetinin son sözlerini sorması üzerine İ.B., “Vicdanım çok rahat, benimde kızım vardır. Ben şimdiye kadar hiçbir öğrencime veya sporcuma cinsel veya fiziksel bir davranışta bulunmadım. Mesleğime geri dönmem durumunda hepsi benim evlatlarım olmaya devam edecektir. Beraatımı talep ediyorum” dedi.

27 Ay Hapis Ceza Verildi

Elazığ Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında, sanık İ.B. mahkeme heyeti karşısına çıktı. Yapılan değerlendirmede, 3 ayrı öğrenciye cinsel istismar suçundan beraat, ancak cinsel taciz suçundan toplam 27 ay hapis cezası verildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız