Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Bakan Yerlikaya: 112 Çalışanlarını Darp Eden 2 Şahıs Yakalandı

Bakan Yerlikaya: 112 Çalışanlarını Darp Eden 2 Şahıs Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa'da ambulans şoförüne saldırı olayına sert tepki gösterdi. Şüphelilerin tespit edildiği ve birinin tutuklandığı açıklandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa'da ambulans şoförüne saldırı olayına sert tepki gösterdi. Şüphelilerin tespit edildiği ve birinin tutuklandığı açıklandı.

Bakan Yerlikaya: 112 Çalışanlarını Darp Eden 2 Şahıs Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa’da kalp krizi geçiren bir hastayı hastaneye yetiştirmeye çalışan 112 çalışanlarının darp edilmesine ilişkin açıklama yaptı. Yerlikaya, sosyal medyada yayılan olayla ilgili görüntülerin Emniyet birimlerince incelendiğini ve ambulansın önünü kesen şüphelilerin S.Y. ve M.Y. olduğunun tespit edildiğini belirtti.

Ambulans Şoförüne Saldırdı

Ambulans kamerası görüntüleri incelendiğinde, doktor ve acil tıp teknisyenlerinin hastayla ilgilendiği sırada S.Y. ve M.Y.'nin ambulansın önünü keserek şoförü darp ettiği tespit edildi. Şüphelilerden M.Y. tutuklanırken, S.Y. hakkında adli kontrol kararı verildi.

Bakan Yerlikaya’dan Sert Tepki

İçişleri Bakanı Yerlikaya, olayla ilgili yaptığı paylaşımda, ambulansın önünü kesmenin ve 112 ekibine saldırmanın kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, “Ambulansın önünü kesmek, yol vermemek ve zorbalıkla ambulansın içine bakmaya çalışmak asla kabul edilemez. Gereği yapılır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız