Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Antalya'da vicdansız hırsız bunu da yaptı!

Antalya'da vicdansız hırsız bunu da yaptı!

Antalya'da bir hırsız SMA hastalarının kumbarasındaki paraları alıp kaçtı. Vicdansız hırsızın yaptığı yürekleri yaktı.

Antalya'da bir hırsız SMA hastalarının kumbarasındaki paraları alıp kaçtı. Vicdansız hırsızın yaptığı yürekleri yaktı.

Antalya'da vicdansız hırsız bunu da yaptı!

Yeni Alanya'dan Ramazan Özdemir'in haberine göre, Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Kargıcak mahallesinde gerçekleien hırsızlık olayı pes dedirtti.

Dün gece saatlerinde meydana gelen hırsızlık olayında hırsız SMA hastaları için biriktirilen kumbarayı çalarak kayıplara karıştı.

Kargıcak Ekmek Fırın’ında yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. İşletmenin kapanmasını bekleyen hırsızın daha sonra pencereden içeri girdiği görüldü. Kasayı ve çevresini inceleyen hırsız, kasada bulunan bin TL ve SMA hastası bebek için para toplanan kumbarayı alıp kayıplara karıştı. Jandarma olay yerine gelerek incelemelerde bulundu ve şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan hırsızın rahat tavırları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız