Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Ailesini katletti ardından kendi canına kıydı

Ailesini katletti ardından kendi canına kıydı

Bahçelievler’de 10 gün önce cezaevinden izinli olarak çıkan şahıs, annesi ve kız kardeşini öld*rdükten sonra camide silahı kafasına dayayarak intih*r etti. Çok sayıda suç kaydı bulunan şahsın intih*r ettiği an güvenlik kamerasına yansıdı.

Bahçelievler’de 10 gün önce cezaevinden izinli olarak çıkan şahıs, annesi ve kız kardeşini öld*rdükten sonra camide silahı kafasına dayayarak intih*r etti. Çok sayıda suç kaydı bulunan şahsın intih*r ettiği an güvenlik kamerasına yansıdı.

Ailesini katletti ardından kendi canına kıydı

Olay, sabah saatlerinde Bahçelievler Hürriyet Mahallesi Gülnihal Sokak’ta ve Beyoğlu Meclis-i Mebusan Caddesi’nde bulunan Nusretiye Camii’nde meydana geldi. Uğur Falay (35), Bahçelievler’deki evlerinde annesi Hüsna Falay (59) ve kız kardeşi İrem Falay’la (22) bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle şahıs, üzerindeki silahı çıkartıp annesini ve kız kardeşini kafalarından vurdu. Daha sonra Beyoğlu’ndaki Nusretiye Camii'ne giden Uğur Falay, kendini de kafasından silahla vurdu. Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Uğur Falay’ın hayatını kaybettiğini belirledi. İntih*r anı caminin güvenlik kamerasına yansıdı. Yapılan incelemenin ardından Uğur Falay’ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Uğur Falay’ın 15-25 Mart tarihleri arasında cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenildi. 
 
  Polis iki kadın cansız bedeni buldu 
  Uğur Falay’ın evine giden polis ekipleri, yerde yatan iki kadın cansız bedeni buldu. Yapılan incelemede cansız bedenlerin Hüsna Falay’a ve kızı İrem Falay’a ait olduğu tespit edildi. Anne ve kızının cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 
  Öte yandan Falay’ın babası, ifadesi alınmak üzere Karaköy’deki polis merkezine götürüldü. Falay’ın babası ifadesinde, “Oğlum bir hafta önce cezaevinden izinli olarak çıktı. Neden böyle bir şey yaptığını bilmiyorum” dedi. 
  Aile katliamı yapan Uğur Falay’ın yankesicilik, uyuşturucu, kasten yaralama ve hırsızlık suçlarından 20 adet suç kaydı bulunduğu öğrenildi.  
 
  Valilikten açıklama 
  İstanbul Valiliği olayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, “25.03.2024 günü saat 10.40 sıralarında ilimiz Beyoğlu ilçesi Nusretiye Camii içerisinde Uğur Falay isimli şahıs, (yankesicilik, uyuşturucu madde kullanımı, kasten yaralama, hırsızlık gibi suçlardan toplam 20 adet suç kaydı bulunmaktadır) yanında taşıdığı ruhsatsız tabancayla intih*r etmiş ve olay yerinde hayatını kaybetmiştir. Şahısla ilgili yapılan çalışma sonucunda şahsın 15.03.2024 - 25.03.2024 tarihleri arasında cezaevinden izinli olarak çıktığı tespit edilmiştir. Şahsın ev adresine inceleme amacıyla gidildiğinde ise Uğur Falay’ın annesi Hüsna Falay ve kız kardeşi İrem Falay ikametleri içerisinde ölü olarak bulunmuştur. İntih*r mahallinde ve evde bulunan boş kovanlarda yapılan ön incelemeler sonucunda intih*r olayıyla iki kadının öld*rülmesi olayında aynı silahın kullanıldığı sonucuna varılmıştır. 7.65 çapında tabancanın kullanıldığı her iki olayın oluş şekli, kriminal incelemenin ardından netlik kazanacaktır. Konu ile alakalı tahkikat devam etmektedir” denildi. 
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız