Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | 23 İlde FETÖ’ye Darbe! Şüpheliler Bir Bir Yakalandı

23 İlde FETÖ’ye Darbe! Şüpheliler Bir Bir Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ'ye yönelik 23 ilde düzenlenen 'Kıskaç-35' operasyonlarında 47 şüphelinin yakalandığını ve 33'ünün tutuklandığını açıkladı. Operasyonlarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ'ye yönelik 23 ilde düzenlenen 'Kıskaç-35' operasyonlarında 47 şüphelinin yakalandığını ve 33'ünün tutuklandığını açıkladı. Operasyonlarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi.

23 İlde FETÖ’ye Darbe! Şüpheliler Bir Bir Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ terör örgütüne yönelik 23 ilde gerçekleştirilen ‘Kıskaç-35’ operasyonlarının sonuçlarını açıkladı. Yerlikaya, 2 hafta süren operasyonlar kapsamında 47 şüphelinin yakalandığını, bu kişilerden 33’ünün tutuklandığını ve diğer şüphelilerle ilgili işlemlerin devam ettiğini bildirdi.

Operasyonlarda Hangi Suçlamalar Var?

Bakan Yerlikaya’nın açıklamasına göre, FETÖ’nün güncel yapılanmasında faaliyet yürütmek, Ankesörlü telefonlarla örgüt üyeleriyle irtibat kurmak, Terör örgütüne finans sağlamak, Sosyal medyada FETÖ propagandası yapmak. Suçlarından şüpheliler yakalandı.

Örgütsel Doküman ve Dijital Materyaller Ele Geçirildi

Operasyonlar sırasında, FETÖ’ye ait çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyalin ele geçirildiği açıklandı. Ele geçirilen belgeler, örgütün güncel yapılanmasına ışık tutacak bilgiler içeriyor.

23 İlde FETÖ’ye Darbe! Şüpheliler Bir Bir Yakalandı

Yerlikaya’dan Kararlılık Mesajı

Operasyonların ardından açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “FETÖ elebaşının ölümünden sonra da bu hain terör örgütüne karşı mücadelemiz hiçbir gevşemeye yer bırakmadan devam ediyor. Cumhuriyet başsavcılıklarını ve jandarma ekiplerini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız