Akdeniz Gerçek | Kepez | “Yaşlı Dostu Kepez” İçin Gönüllüler El Ele Verdi

“Yaşlı Dostu Kepez” İçin Gönüllüler El Ele Verdi

Kepez Belediyesi’nin “Yaşlı Dostu Kepez” projesi kapsamında gönüllüler bir araya gelerek yaşlıların daha huzurlu, aktif ve değerli hissedecekleri bir yaşam ortamı oluşturmak için fikir alışverişinde bulundu.

Kepez Belediyesi’nin “Yaşlı Dostu Kepez” projesi kapsamında gönüllüler bir araya gelerek yaşlıların daha huzurlu, aktif ve değerli hissedecekleri bir yaşam ortamı oluşturmak için fikir alışverişinde bulundu.

“Yaşlı Dostu Kepez” İçin Gönüllüler El Ele Verdi
KAYNAK: Kepez Belediyesi

Kepez Belediyesi, yaşlılara yönelik farkındalığı artırmak ve yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla hayata geçirilen “Yaşlı Dostu Kepez” projesi kapsamında Kepez Gönüllüleri ile Orman Kütüphane’de buluştu. Başkan Mesut Kocagöz, gönüllülerle fikir alışverişinde bulunarak, saygı, nezaket ve toplumsal değerlerin gelecek nesillere aktarılması için yapılabilecek çalışmaları değerlendirdi. Kocagöz, projede gönüllülerin en önemli destekçiler olduğunu vurguladı ve “Yaşlıların hayatlarını daha değerli ve huzurlu kılacak ortamı birlikte oluşturacağız” dedi.

akdenizgercekyasli-dostu-kepez2.webp

“Bu Şehirde Yaşamanın Bir Bedeli Olmalı”

Antalya’nın kültürel değerlerine dikkat çeken Başkan Kocagöz, “Yerel yöneticiler olarak kültür oluşturma konusunda öncülük etmeliyiz. Bu şehirde yaşamanın bir bedeli olmalı; sadece tüketen değil, üreten ve çevresine saygı duyan bireyler olmalıyız” ifadelerini kullandı. Kocagöz, “Yaşlı Dostu Kepez” projesinin gönüllülerin katkısıyla yol alacağını belirtti.

“Kepez’i Kültür ve Sanatla Dönüştürüyoruz”

Kepez’in kültürel alandaki dönüşümüne de değinen Kocagöz, ilçede Uluslararası Tiyatro Ödülleri’nin düzenlendiğini ve sanat ile müzik eğitimi veren akademinin hizmet verdiğini söyledi. “Kepez’i birlikte değiştiriyor, dönüştürüyoruz” diyen Kocagöz, kültür ve sanata verdikleri önemi ortaya koydu.

akdenizgercekyasli-dostu-kepez3.webp

Kocagöz’den Toplumsal Değerler Vurgusu

Toplantıda ayrıca “Çek Yaz Gönder” projesi hakkında bilgi veren Başkan Kocagöz, vatandaşların belediyeye öneri ve şikâyetlerini kolayca iletebileceği sistemin katılımcı bir belediyecilik anlayışının örneği olduğunu ifade etti.

Konuşmasını toplumsal değerlere vurgu yaparak sürdüren Kocagöz, “İnsanların yüreğinde sevgi, merhamet, vatan ve doğa sevgisinin olması gerekiyor. Tek hedefimiz insanlığa ve ülkemize faydalı olabilmek” diyerek gönüllülere teşekkür etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız