Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
27°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Türkiye ayağa kalktı Antalya İl Başkanı’ndan ses yok!

Türkiye ayağa kalktı Antalya İl Başkanı’ndan ses yok!

CHP’de Genel Başkan ve bir belediye başkanı hakkında ortaya atılan ithamlara Antalyalı 8 belediye başkanı ve CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı sessiz kaldı.

CHP’de Genel Başkan ve bir belediye başkanı hakkında ortaya atılan ithamlara Antalyalı 8 belediye başkanı ve CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı sessiz kaldı.

Türkiye ayağa kalktı Antalya İl Başkanı’ndan ses yok!

Antalya’ya geldiği gün Antalya’dan haber sitesinde yapılan aşk iddiası haberi ile linç girişimine maruz kalan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ve kolon kanseri olduğu ortaya çıkan Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay için Antalya’nın 16 CHP’li belediye başkanından 8’inden ses çıkmadı. CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı’nın da sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapmaması dikkat çekti. Kamacı, CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nın ortaya attığı gerçek dışı ithamlar nedeniyle CHP üyesi olan Ebru Küçükaydın’ı ihraç istemiyle disipline sevk ettikten sonra konunun disipline gönderildiğini açıkladı. 

HİÇ PAYLAŞIM YAPMADILAR 

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akseki Belediye Başkanı İlkay Akca, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Demre Belediye Başkanı Fahri Duran, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ve Manavgat Belediye Başkanı Nefi Kara sosyal medya hesaplarından ne Genel Başkan Özel ne de Başkan Durbay’a destek verdi. 

EN SERT AÇIKLAMA UYSAL’DAN 

Diğer belediye başkanları ise Gülşah Durbay’ın videolu açıklamasını yorumlu ya da yorumsuz paylaştı. Antalyalı belediye başkanlarından en sert açıklama Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’dan geldi. Uysal, “İftirada bulunanların bir an önce adalet önünde hesap vermeleri gerekiyor. İftira ile siyasetten medet umanları, hastalıkla mücadele veren bir kadın yol arkadaşımızı bu açıklamayı yapmak zorunda bırakanları şiddetle kınıyorum” dedi. 

MİLLETVEKİLLERİNDEN DURBAY’A DESTEK 

CHP’nin Antalya Milletvekilleri Sururi Çorabatır, Cavit Arı, Aliye Coşar, Mustafa Erdem ve Aykut Kaya, sosyal medya hesaplarından yaşanan olaya ilişkin Durbay’ın videolu açıklamasını yorumlu veya yorumsuz paylaştı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız