Akdeniz Gerçek | Antalya | Takip Ettiler, Acımadılar! Antalya'da Elinde Pastasıyla Yürüyen Kişiye Silahlı Saldırı

Takip Ettiler, Acımadılar! Antalya'da Elinde Pastasıyla Yürüyen Kişiye Silahlı Saldırı

Antalya’nın Serik ilçesinde pastaneden aldığı doğum günü pastasıyla evine doğru yürüyen M.K.E., arkasından sinsice yaklaşan kimliği belirsiz bir pusuçunun tabancalı saldırısına uğradı; ağır yaralanan adam hastaneye kaldırılırken, elindeki pasta yola savruldu.

Antalya’nın Serik ilçesinde pastaneden aldığı doğum günü pastasıyla evine doğru yürüyen M.K.E., arkasından sinsice yaklaşan kimliği belirsiz bir pusuçunun tabancalı saldırısına uğradı; ağır yaralanan adam hastaneye kaldırılırken, elindeki pasta yola savruldu.

Takip Ettiler, Acımadılar! Antalya'da Elinde Pastasıyla Yürüyen Kişiye Silahlı Saldırı
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Serik ilçesinde dehşet dolu anlar yaşandı. Bir pastaneden aldığı doğum günü pastasıyla sokakta yürüyen bir kişi, arkasından yaklaşan kimliği belirsiz bir saldırganın tabancalı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan adam hastaneye kaldırılırken, elindeki pasta yola savruldu.

Pastaneden çıktı, adım adım takip edildi

Olay, Serik ilçesine bağlı Yeni Mahalle Prof. Dr. Yaşar Uçar Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.K.E. isimli vatandaş bir pastaneden yaş pasta alarak yürümeye başladı. Bu sırada kendisini sessizce arkasından takip eden ve kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, belinden çıkardığı tabancayla M.K.E.'ye ateş açtı.

Kurşunların hedefi oldu, doğum günü pastası yola savruldu

Kurşunların hedefi olan talihsiz adam kanlar içinde yere yığılırken, kutlama için taşıdığı doğum günü pastası ise yola savruldu. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, silahlı saldırgan vurduğu kişinin yere düşmesinin ardından hızla olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Ağır yaralanan vatandaş hastaneye kaldırıldı, polis saldırganın peşinde

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kanlar içindeki yaralı M.K.E., sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Serik Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının durumunun ağır olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kaçan saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız