Sporun Kalbi Döşemealtı’nda Attı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Spor Antalya Mahallemde” etkinliği Döşemealtı Yeşilbayır Mahallesi’nde yapıldı.
Sporun Kalbi Döşemealtı’nda Attı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Spor Antalya Mahallemde” etkinliği, Döşemealtı Yeşilbayır Mahallesi’nde çocukları ve gençleri sporla buluşturdu. Çeşitli branşlardaki aktivitelerle dolu etkinlik, katılımcılara eğlenceli ve sağlıklı bir gün yaşattı.

‘Spor Antalya Mahallemde’ Yeşilbayır’da (3) Min

Sömestr Tatiline Sporla Renk Katıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin çocukları ve gençleri spor yapmaya teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği “Spor Antalya Mahallemde” etkinliği, sömestir tatili boyunca devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Cittaslow (Sakin Şehirler) Ağı koordinasyonuyla yürütülen Cittaslow Metropol Projesi kapsamında, pilot mahalle olarak belirlenen Döşemealtı İlçesi Yeşilbayır Mahallesi’nde bulunan Atatürk Kültür Parkı’nda düzenlenen etkinlik, yoğun ilgi gördü. Etkinliğe katılan 6-15 yaş arası çocuklar, onlar için özel olarak hazırlanan spor aktiviteleriyle keyifli vakit geçirdi. Çocuklar ve gençler futbol, basketbol, voleybol, tenis, ayak tenisi ve badminton gibi birçok branşta spor yapma fırsatı buldu.
 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.