Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Antalya | P*K’nın Fesih Bildirimi Sonrası Antalya'da AKP’li Yönetici İYİ Parti’ye Geçti

P*K’nın Fesih Bildirimi Sonrası Antalya'da AKP’li Yönetici İYİ Parti’ye Geçti

P*K'nın tartışmalı fesih kararı sonrası AKP Kemer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Fural, AKP'den istifa edip İYİ Parti'ye geldi.

P*K'nın tartışmalı fesih kararı sonrası AKP Kemer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Fural, AKP'den istifa edip İYİ Parti'ye geldi.

P*K’nın Fesih Bildirimi Sonrası Antalya'da AKP’li Yönetici İYİ Parti’ye Geçti

P*K’nın dün açıkladığı fesih bildiriminde Lozan Antlaşması ve 1924 Anayasasına atıfta bulunulmuştu. Tepki çeken fesih açıklaması sonrası AKP Kemer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Fural ile DSP Kemer Belediye Meclis Üyesi Adayı Coşkun Akbıyık İYİ Parti’ye katıldı. AKP Kemer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Fural açıklamasında siyasete İYİ Parti’de devam edeceğini ifade etti.

“Son Kale İYİ Parti Olacaktır’’

İsmail Fural konuyla ilgili yaptığı açıklamasında İYİ Parti’nin son kale olduğunu belirterek, "Ülkemiz tarihi günlerden geçmektedir. Barışı istemek, bu topraklarda akan kanın durmasını istemek tabii ki Milletimiz adına önemlidir. Ancak; barış yapılacağı gerekçesiyle bu vatan için canını vermiş binlerce şehidimizin aziz hatırasına halel getirecek, Türkiye Cumhuriyeti’nin ulus devlet anlayışından vazgeçileceği izlemini doğuran bu açıklamalar kendisini bu vatana aidiyet duygusuyla bağlı hisseden tüm gönülleri yaralamıştır. Gelinen bu noktada mensubu olduğum Adalet ve Kalkınma Partisi’ndeki tüm görevlerimden istifa ederek siyasi yaşamımı İYİ Parti’de sürdürmeye karar verdim. Bundan sonraki mücadelem Son kale İYİ Parti’de olacaktır" şeklinde konuştu.

“İYİ Parti Bu İhanete Asla Geçit Vermeyecektir”

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, "Bugün yaşanan gelişmelerden sonra Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu, parti Genel Merkezimizde Türk Milletine önemli bir sesleniş konuşması yapmıştır. Genel Başkanımızın da konuşmasında belirttiği gibi biz hem ağababalarını hem de ter*r örgütünü iyi tanıyoruz. Varlık sebeplerini iyi biliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin tapu senedi Lozan Anlaşması’nı hedef alan ifadeler bize gösteriyor ki, iktidarın da aralarında olduğu güçler gemi azıya almıştır. Bu açıklama gösteriyor ki hain ter*r örgütüyle iktidar ve ortaklarının hedefleri en başından beri zaten aynıymış. Büyük Türk milletinin huzurunda bir kez daha ilan ediyoruz; Türkiye Cumhuriyeti, onu idare ettiğini zannedenlerin değil, Cumhuriyeti koruma sevdasıyla donanmış büyük Türk milletinindir. Türkiye’nin cesur evlatları buradadır, İYİ Parti buradadır. Bu ihanete asla geçit vermeyecektir. Herkes müsterih olsun. Ey Vatan! Gözyaşların dinsin, yetiştik çünkü biz!" dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız