Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Nice Yaşlara Antalya Elektrik Mühendisleri!

Nice Yaşlara Antalya Elektrik Mühendisleri!

Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve bu anlamlı yılda da hem Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nı hem de Elektrik Mühendisleri Odası`nın 69. , Antalya Şubesi`nin 29.

Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve bu anlamlı yılda da hem Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nı hem de Elektrik Mühendisleri Odası`nın 69. , Antalya Şubesi`nin 29.

Nice Yaşlara Antalya Elektrik Mühendisleri!

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Antalya Şubesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve bu anlamlı yılda da hem Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nı hem de Elektrik Mühendisleri Odası`nın 69., Antalya Şubesi`nin 29. kuruluş yılı etkinliğini 18 Kasım 2023 Cumartesi günü Su Hotel`de çok sayıda EMO Antalya Şubesi üyesinin, şube çalışanlarının ve davetlinin katılımıyla coşkuyla kutlandı. Meslekte 25, 40 ve 50. yılını dolduran EMO üyelerine onur plaketi ve belgeleri takdim edildi.Nice Yaşlara Antalya Elektrik Mühendisleri! (1)

Her yıl düzenlenerek geleneksel hale gelen ve bu sene EMO’nun 69., Antalya Şubesi’nin 29. kuruluş yıldönümünün ve aynı zamanda Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yılı`nın kutlandığı gecede coşku hiç eksik olmadı. Bando gösterisi ile başlayan gece, EMO üyelerinin ellerinde Türk bayrakları ile 10`ncu ve 100`üncü Yıl Marşları’nı söylemesi ile coşkuyu arttırdı. Ardından dans ve halk oyunları gösterilerinden sonra meslekte 25., 40., ve 50. yılını dolduran üyelere de plaket sunuldu. Devamında üyelerimiz ve misafirler canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Geceye EMO üyelerinin yanı sıra EMO Genel Başkanı Mahir Ulutaş, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerinden Başkan Yardımcısı Mehmet ORAK, Yazman Eylem Ölmezoğlu, Sayman Ogün Sıy, Yönetim Kurulu üyesi Hakan Tuna, Oda Müdür Vekili Sevgi Kınacı, Oda Örgütlenme Sekreteri Doğukan Yurttaş, Mersin Şube Başkanı Alkan Alkaya, Ankara Şube Başkanı Şeref Sağıroğlu, Başkan Yardımcısı Cevdet Aslan ve Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Nuran Uğur ve TMMOB`ye bağlı diğer meslek odası başkanları ile davetliler katıldı.WhatsApp Image 2023-11-21 at 15.50.28

 “TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Gecenin açılış konuşmasında geceye katılanlara hitap eden EMO Antalya Şube Başkanı Şaban TAT, üniter devlet yapısına, cumhuriyete, Atatürk ilke ve inkılaplarına en küçük saldırıda en sert tepkiyi veren bir Oda olduklarının altını çizdi. Bu yılki geleneksel gecenin özel bir anlam taşıdığının altını çizen EMO Antalya Şube Başkanımız Şaban Tat, "Çünkü, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk‘ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyoruz. Cumhuriyet, halkın gelişme ve dönüşme kabiliyetinin destansı bir göstergesidir. Cumhuriyet‘in ilanıyla birlikte laiklik, kadın hakları ve tüm yurttaşların toplumsal, siyasal ve hukuksal eşitliği gibi büyük adımlar hızla atıldı. Bu kazanımlar milletçe benimsendi ve geri dönüşü olmayan bir nitelik kazandı. Eğitim, bilim, teknoloji, kültür ve sanat alanlarındaki Cumhuriyet‘in getirdiği ilerlemelerle gurur duyuyoruz. Atatürk`ün 19 Mayıs 1919‘da Samsun‘a çıkarak başlattığı milli mücadele, 29 Ekim 1923‘te ilan ettiği Cumhuriyet ile zaferle taçlandı. Bu, Türk Milleti‘ne bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Bu heyecan verici yeni yüzyılda, Elektrik Mühendisleri olarak, yenilenebilir enerji ve dijital dönüşüm alanlarında ilerleyerek, temiz enerji altyapısını güçlendirerek, ileri teknolojiye dayalı tarım ve sanayi üretimine geçerek, adil ve refah odaklı bir toplum bilinciyle, Atatürk‘ün bize miras bıraktığı bu asil değerlerle uyum içinde çalışacak ve Türkiye‘nin vizyonunu gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız