Nail Kamacı’dan İsa Yıldırım’ın İstifasına İlk Tepki!

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın partisinden istifa etmesinin ardından CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı’dan ilk açıklama geldi.
Nail Kamacı’dan İsa Yıldırım’ın İstifasına İlk Tepki!

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım dün yapılan CHP Aksu Kongresi’nde ilçe başkanı Hamza Erdem ile yaşanan tartışmayı sebep göstererek istifa ettiğini sosyal medya üzerinden duyurdu. İsa Yıldırım’ın istifası sonrası Aksu Belediye Meclisi’nde de bazı meclis üyelerinin istifa ettiği öne sürüldü.

İl Başkanı Kamacı Akdeniz Gerçek’e Konuştu

Konuyla alakalı Akdeniz Gerçek Gazetesi’ne açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, İsa Yıldırım’a ulaşmaya çalıştığını ancak telefonlarına geri dönmediğini belirterek, “Neden istifa ettiğini bilmiyorum. İlçe başkanını söylemiş açıklamasında ulaşmaya çalıştım ancak ulaşamadım.” dedi.

İstifa Etmişti

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda istifa ettiğini duyuran Aksu Belediye Bakanı İsa Yıldırım, “Aksu' da Belediye Başkanı olarak şeçilmemizdeki başarı CHP’lilerin, ülkücülerin ve tüm Aksuluların başarısıdır. Bizim tek gündemimiz Aksu’ya hizmettir. Ve hiçbir güç bizi Aksu’ya hizmetten alıkoyamayacaktır. İlçe başkanının koltuk hırsıyla, kişisel hesaplarıyla vakit kaybedecek bir dakikamız yoktur. Bu nedenle, mensubu bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ediyor, yoluma bağımsız belediye başkanı olarak devam ediyorum. Hiçbir baskıya boyun eğmeden, daha huzurlu, daha güçlü ve daha kararlı bir şekilde Aksu’ya hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Necdet Görkem Sucu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.