Muhittin Böcek Cezaevinden Gençlere Mesaj Gönderdi

Tutuklu bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, cezaevinden gençlere seslendi. Sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda destekleri için teşekkür eden Böcek, “Antalya’mız için umut sizsiniz” dedi.
Muhittin Böcek Cezaevinden Gençlere Mesaj Gönderdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 5 Temmuz 2025 Cumartesi günü sabah saatlerinde Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gözaltına alınmış, aynı gün akşam saatlerinde mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Yaklaşık 7 gündür tutuklu bulunan Böcek, sosyal medya hesabından gençlere yönelik dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

"Torosların Evladı Olarak En Büyük Gururum"

Cezaevinden gönderdiği mesajda gençlere seslenen Böcek şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili gençler, Sizlerin desteği, enerjisi ve inancı bana her zaman güç veriyor. Torosların evladı, Yörük çocuğu olarak, sizin gibi pırıl pırıl gençlerle yan yana yürümek en büyük gururum. Geleceğimizi birlikte inşa etmek için verdiğiniz destek, Antalya’mız için umut ışığı! Hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Birlikte daha güzel yarınlara!”

Muhittin Böcek Cezaevinden Gençlere Mesaj Gönderdi

Kaynak:Tayfun Akyatan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.