Akdeniz Gerçek | Antalya | Muhittin Böcek 18'inci Kez Hastaneye Kaldırıldı!

Muhittin Böcek 18'inci Kez Hastaneye Kaldırıldı!

Tutuklu bulunan ve görevinden uzaklaştırılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, cezaevinde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 18'inci kez hastaneye sevk edildi.

Tutuklu bulunan ve görevinden uzaklaştırılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, cezaevinde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 18'inci kez hastaneye sevk edildi.

Muhittin Böcek 18'inci Kez Hastaneye Kaldırıldı!
KAYNAK: Doğa Arı

Tutuklu bulunan ve görevinden uzaklaştırılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, tutuklu bulunduğu cezaevinden sağlık sorunları nedeniyle bir kez daha hastaneye sevk edildi. Yaklaşık bir yıldır tutuklu bulunan Böcek'in, bu kez 18'inci kez hastaneye kaldırıldı.

Cezaevinde yaşadığı sağlık sorunlarının artması üzerine hastaneye götürülen Böcek'in ağız içinde oluşan aftlar ile boğazındaki mantar enfeksiyonu nedeniyle nefes almakta zorlandığı belirtildi. Sağlık kontrolleri ve tedavisinin hastanede sürdüğü ifade edildi.

Sağlık Sorunları Daha Önce de Gündeme Gelmişti

Muhittin Böcek, daha önce yaptığı açıklamalarda cezaevinde sağlık durumunun kötüleştiğini dile getirmişti. Ağır bir Covid-19 süreci geçirdiğini hatırlatan Böcek, cezaevine girdiğinde kullandığı ilaç sayısının 12'den 25'e yükseldiğini ifade etmişti.

Böcek, açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ben en ağır Covid süreci geçirdim. Cezaevine gittiğimde 12 olan ilaç sayım bugün 25'e çıktı. 17 kez şehir hastanesine gittim. Akciğerlerimde mantar oluştu. Beş antibiyotik birden verildi. Şu an yine mantar oldu. Covid sürecinde vücudumda büyük hasar oluştu. Uyku apnesi, astım ve prostat gibi çok sayıda rahatsızlığım var."

Cezaevinde bulunduğu süre zarfında sağlık sorunları nedeniyle daha önce de birçok kez hastaneye sevk edilen Böcek'in durumu takip ediliyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız