Mühendisler Antalya’da Sahneye Çıkıyor: HKMO’da Bir İlk

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Antalya Şubesi Tiyatro Kulübü, “Seçmeler” adlı tek perde komedi oyunu ile 27 Eylül 2025’te ilk kez sahne alacak.
Sahneye Çıkmak İsteyenlere Fırsat! Manavgat Kent Tiyatrosu Yeni Oyuncularını Arıyor
Aspendos Antik Tiyatrosu Semalarında Balonlarla Zafer Bayramı Çoşkusu
Ne Zaman Yapılacak?
“Seçmeler” oyunu, 27 Eylül 2025 Cumartesi günü saat 20.00’da Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi’nde (ASSİM) sahnelenecek. Oyun, Türk tiyatrosunun usta isimleri Haldun Taner, Kandemir Konduk ve Turgut Özakman’ın eserlerinden derlenen sahnelerden oluşuyor.
HKMO Antalya’dan Uyarı: Ecrimisil Uygulamaları Caydırıcılığını Yitirdi
Yönetmen ve Oyuncu Kadrosu
Oyunun yönetmenliğini Cavit Onur Doğan üstleniyor. Kadroda Mustafa Çağrı Nefes, Fevzi Can Mutlu, Güneş Kavak, İbrahim Atçakarlar, Serap Aydın, Sezin Karmalak ve Tuba Doğan sahne alacak.
HKMO Antalya Şubesi’nden Isparta’da Arazi Toplulaştırma Semineri
HKMO Antalya Şubesi’nden İzmir'e ve Hatay’a Yeşil Destek
“Sanatta Yeni Yollar Açıyoruz”
HKMO Antalya Şubesi açıklamasında, “Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası, 1954 yılından bu yana ülkemizin teknik ve bilimsel gelişiminde öncü bir kurum olmuştur. Bugün, yalnızca mühendislik ve bilimde değil; kültür ve sanatta da yeni yollar açıyoruz” ifadelerini kullandı.
“Özel Gecede Kulübümüze Destek Olalım”
Açılmasında tüm Sanatseverleri oyuna davet eden HKMO, “Tiyatro Kulübümüz, “SEÇMELER” adlı tek perde komedi oyunuyla ilk kez seyirciyle buluşuyor. Bu adım, yalnızca bir tiyatro oyunu değil, odamızın toplumsal yaşama kattığı yeni bir nefes, yeni bir heyecan niteliğindedir. Gelin, bu özel gecede tiyatro kulübümüze destek olalım; mühendisliğin yanı sıra sanatın da gücüyle bir arada olmanın mutluluğunu paylaşalım” ifadelerini kullandı.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.