Kaza, Manavgat’ın Eski Hisar Mahallesi Barış Manço Parkı yanındaki 9509 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çetin A. idaresindeki 07 APJ 969 plakalı otomobil, 9510 Sokak istikametinden gelen Alper T. yönetimindeki 58 AGA 045 plakalı motosikletle çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle motosikletin direksiyonu otomobilin kapısına sıkıştı ve araçla birlikte yaklaşık 6-7 metre sürüklendi.
Bu sırada otomobilin ön koltuğunda yolcu olarak bulunan Gülnaz A., direksiyonun omzuna çarpması sonucu yaralandı.
Yaralı kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kazanın ardından otomobilde yolcu olarak bulunan ve kazayı yara almadan atlatan bir kadın ile çevredeki bir başka kadın arasında “Neden gülüyorsun” diyerek tartışma çıktı.
Kısa sürede tansiyonun yükseldiği tartışma, trafik ekipleri ve vatandaşların araya girmesiyle büyümeden sonlandırıldı.
Kazanın ardından olay yerinde araç sürücüleri de birbirlerini suçladı. Yaşanan ağız dalaşı, trafik ekiplerinin araya girmesiyle kontrol altına alındı. Ekipler, tarafları sakinleştirerek ifadelerini aldı.
Olay yerinde yaşanan tartışma anları, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Kısa sürede sosyal medyada yayılan görüntüler, Manavgat’ta trafikte sabır ve empati çağrıları yapılmasına neden oldu.