Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Manavgat'ta Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralandı!

Manavgat'ta Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralandı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosiklet ve otomobil çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. Kaza sonrası çevredekiler yaralıya yardım etti.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosiklet ve otomobil çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. Kaza sonrası çevredekiler yaralıya yardım etti.

Manavgat'ta Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralandı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşanan motosiklet ve otomobil çarpışması, bir kişinin yaralanmasına neden oldu. Kaza sonrası çevredeki vatandaşlar, yaralı sürücüye yardım etmek için seferber oldu.

Kazanın Detayları

Manavgat’ın Aşağı Hisar Mahallesi Hisar Caddesi'nde, Bayram A. yönetimindeki 07 BRS 129 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen Ayşe Tuğçe T.'nin kullandığı 07 AEA 570 plakalı Volvo marka otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü sırt üstü kaldırıma düşerken, çevredeki vatandaşlar anında yaralıya yardım etti.

Yaralı Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerine hızla ulaşan 112 Acil Sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı sürücüyü ambulansla hastaneye sevk etti.

Ehliyeti Elinden Alınmıştı

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı incelemede, motosiklet sürücüsünün daha önce 100 ceza puanını aştığı ve bu nedenle 2 aylığına ehliyetine el konulduğu tespit edildi. Ehliyetsiz araç kullandığı için Bayram A.'ya 12 bin 977 TL para cezası uygulandı.

Kazanın ardından sürücünün sağlık durumu takip edilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız