Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
28°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Manavgat'ta İlginç Trafik Kazası: İlk Başta Anlaştılar Sonra Yaralı Olduklarını Söylediler

Manavgat'ta İlginç Trafik Kazası: İlk Başta Anlaştılar Sonra Yaralı Olduklarını Söylediler

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında taraflar, önce yaralı olmadığını ve kendi aralarında anlaşacaklarını belirtti.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında taraflar, önce yaralı olmadığını ve kendi aralarında anlaşacaklarını belirtti.

Manavgat'ta İlginç Trafik Kazası: İlk Başta Anlaştılar Sonra Yaralı Olduklarını Söylediler

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında taraflar, önce yaralı olmadığını ve kendi aralarında anlaşacaklarını belirtti. Ancak kazada bir çocuğun hastaneye kaldırıldığının öğrenilmesi üzerine, araçtakiler yaralandıklarını iddia ederek hastaneye başvurdu. Ayrıca, sürücülerden birinin ehliyetinin olmadığı ortaya çıktı.

Kaza Zeynel Şenol Köprüsü Çıkışında Meydana Geldi

Kaza, Manavgat ilçesi Çağlayan Mahallesi Zeynel Şenol Köprüsü çıkışında yaşandı. Baha E.'nin kullandığı 07 BSP 883 plakalı hafif ticari araç, Hastane Caddesi istikametine doğru seyrederken, kırmızı ışıkta bekleyen Mete Ö.'nün kullandığı 07 BGN 041 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı. Kaza anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Her iki araçta da küçük çaplı hasar oluşurken, 07 BGN 041 plakalı araçta yolcu olarak bulunan küçük yaştaki bir çocuk, kontrol amaçlı yoldan geçen başka bir araçla hastaneye götürüldü.

Önce “Yaralı Yok, Anlaşacağız” Dediler

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri olay yerine geldiğinde, kazaya karışan sürücüler yaralı olmadığını ve kendi aralarında anlaşacaklarını belirtti. Ancak, çevredeki bir vatandaşın araçta bulunan çocuğun hastaneye kaldırıldığını söylemesi üzerine trafik ekipleri, sürücülere alkol kontrolü ve evrak incelemesi yapmaya karar verdi.

Sürücünün Ehliyetsiz Olduğu Ortaya Çıktı

Yapılan inceleme sonucunda, kazaya karışan sürücülerden Baha E.'nin ehliyetinin olmadığı belirlendi. Bunun üzerine trafik ekipleri, ehliyetsiz sürücü Baha E. ve araç sahibine ayrı ayrı 12 bin 977 TL para cezası uyguladı.

Hastaneye Başvurup Yaralı Olduklarını İddia Ettiler

Trafik ekipleri, olay yerindeki işlemlerini tamamladıktan sonra hastaneye giderek durumu kontrol etmek istedi. Ancak kısa süre önce kazada yaralanmadıklarını söyleyen Yağız Ö., Çiğdem Ö., Mete Ö., ve Baha E. hastaneye başvurarak yaralandıklarını belirttiler.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız