Manavgat Forumu İçin İlk Adım Atıldı!

1. Manavgat Forumu öncesi düzenlenen toplantıda, yerel yönetim, STK’lar, meslek odaları ve akademisyenler bir araya gelerek forumun genel perspektifini değerlendirdi.
Manavgat Forumu İçin İlk Adım Atıldı!

Manavgat Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilecek olan 1. Manavgat Forumu öncesinde, “Manavgat’ın Geleceğini Konuşuyoruz” temasıyla bir değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, akademisyenler ve araştırmacı gazeteciler katıldı.

Manavgat Forumu İçin İlk Adım Atıldı!

Forum Hazırlıkları Başladı

Toplantının ardından konuşan Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, forum öncesi ilk fikir alışverişini gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları söyledi:
“Yerel ekonomiden tarihe, kültürden turizme kadar pek çok başlığı ele alacağımız, sorunlara birlikte çözüm arayacağımız, özgün bildirilerin yer alacağı forumun hazırlıklarına başladık.”

Akademik Koordinasyon Sağlandı

Akdeniz Üniversitesi Kumluca MYO Öğretim Görevlisi Dr. Caner Erdoğan koordinatörlüğünde düzenlenen toplantıda, katılımcılar forumun genel perspektifini değerlendirerek görüş ve önerilerini sundu.

Katılımcılara Teşekkür

Başkan Kara, toplantıya katılım sağlayan oda başkanlarına, akademisyenlere ve temsilcilere teşekkür ederek, “Bu sürece katkı sunan tüm değerli katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.