Antalya’nın Kumluca ilçesinde sel ve hortumdan etkilenen Mavikent ve Toptaş mahallelerinde yaşanan hasar yerinde incelendi. CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Kumluca İlçe Başkanı Emre Güzelyürek, önceki dönem İlçe Başkanı Fahrettin Karaöz, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Kerem Kaya Turan ve ilçe örgütüyle birlikte bölgede incelemelerde bulundu.
Seralar Büyük Zarar Gördü
Yapılan incelemelerde, afetin tarımsal üretimi ciddi şekilde etkilediği görüldü. Çok sayıda seranın kullanılamaz hale geldiği, üreticilerin aylarca verdiği emeğin kısa sürede zarar gördüğü ifade edildi.
“Bu Mesele Siyaset Üstüdür”
Bölgede incelemelerde bulunan Milletvekili Kaya:
“Seralar yerle bir durumda. Üreticimizin aylarca verdiği emek bir günde heba oldu. Bu mesele siyaset üstüdür. Çiftçilerimizin yeniden ayağa kalkabilmesi için hasar tespitleri hızla tamamlanmalı, gerekli tüm destekler eksiksiz ve gecikmeden sağlanmalıdır. Çiftçimizin yanındayız, sürecin takipçisi olacağız.”
Başarılı Öğrenciler Kumluca’da Sinema Keyfi Yaşadı
Antalya Tarımı Alarm Veriyor: Milli Gelirdeki Pay Yarı Yarıya Düştü!

