Akdeniz Gerçek | Antalya | Konyaaltı'nda Yüzerken Fenalaştı! Hastane Yolunda Hayatını Kaybetti

Konyaaltı'nda Yüzerken Fenalaştı! Hastane Yolunda Hayatını Kaybetti

Antalya Konyaaltı Sahili'nde arkadaşlarıyla denize girdikten sonra fenalaşan 53 yaşındaki vatandaş ambulansla hastaneye sevk edilirken hayatını kaybetti.

Antalya Konyaaltı Sahili'nde arkadaşlarıyla denize girdikten sonra fenalaşan 53 yaşındaki vatandaş ambulansla hastaneye sevk edilirken hayatını kaybetti.

Konyaaltı'nda Yüzerken Fenalaştı! Hastane Yolunda Hayatını Kaybetti

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı plajına sabah saat 05.30 sıralarında 3 arkadaşıyla giden Mahfuz Çiftçi (53) bir süre yüzdü. Çiftçi denizden çıktıktan sonra arkadaşlarına nefes alamadığını ve göğsüyle sırtının ağrıdığını söyledi.

Arkadaşlarının durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine Arapsuyu Mahallesi Akdeniz Bulvarı üzerinde yer alan Konyaaltı Sahili'ne sağlık ekibi sevk edildi.

Konyaaltı'nda Yüzerken Fenalaştı! Hastane Yolunda Hayatını Kaybetti Mahfuz Çiftçi

Bilincini Kaybetti

Arkadaşlarının sahildeki merdivene kadar yürüttüğü sırada Mahfuz Çiftçi bilincini kaybederek düştü. Olay yerine ulaşan sağlık ekibi, bilinci kapalı olan Mahfuz Çiftçi'ye ilk müdahalesini yaptıktan sonra ambulansa taşıdı.

Hastane Yolunda Hayatını Kaybetti

Yaklaşık 10 dakika müdahale edilen Çiftçi, ambulansla götürüldüğü sırada yaşamını yitirdi. Mahfuz Çiftçi'nin cansız bedeni, Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız