Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
18°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Konyaaltı'nda Alkol Masasında Tartıştılar! Cin*yetle Bitti

Konyaaltı'nda Alkol Masasında Tartıştılar! Cin*yetle Bitti

Konyaaltı’nda iki yabancı uyruklu vatandaşın bir arada alkol aldığı ortamda kavga çıktı. Yabancı uyruklu vatandaştan birinin başına aldığı yumruk darbeleri sonucu hayatını kaybetti.

Konyaaltı’nda iki yabancı uyruklu vatandaşın bir arada alkol aldığı ortamda kavga çıktı. Yabancı uyruklu vatandaştan birinin başına aldığı yumruk darbeleri sonucu hayatını kaybetti.

Konyaaltı'nda Alkol Masasında Tartıştılar! Cin*yetle Bitti

Olay, Antalya’nın Konyaaltı İlçesi Liman Mahallesi 22. Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın giriş katında dün akşam saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Olayda farklı uyruklardan 2’si kadın 6 kişi akşam saatlerinde alkol almaya başladı. Bir süre sonra Türkmenistan uyruklu İbdulla Abullayev (63) ile Alman vatandaşı Arthur K. (44) arasında daha önce yaşadıkları sorunlar nedeniyle tartışma yaşandı. Apartman bahçesinde devam eden tartışma büyüdü. Kavgaya dönüşürken İbadulla Abullayev başına aldığı yumru darbeleri ile yere yığıldı.

5 Kişi Serbest Bırakıldı

Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi ile birlikte olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde Türkmenistan vatandaşı İbadulla Abullayev’in hayatını kaybettiği belirlendi. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışma olay anından İbadulla Abullayev ile birlikte alkol aldıkları belirlenen ve Türkiye’de adres kayıtları bulunmayan Ukrayna vatandaşı T.Y. (49), Rus vatandaşı O.N. (46), Alman uyruklu A.K. (44), Özbekistan vatandaşı İ.V. (38) ve Ukrayna vatandaşı T.Y. (49), Rus vatandaşı O.N. (46) ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız