Akdeniz Gerçek | Konyaaltı | Konyaaltı Müzik Akademisi’nde Dönem Sonu Sınav Heyecanı

Konyaaltı Müzik Akademisi’nde Dönem Sonu Sınav Heyecanı

Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi’nde eğitim gören öğrenciler, dönem boyunca aldıkları eğitimi dönem sonu sınavlarıyla taçlandırdı.

Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi’nde eğitim gören öğrenciler, dönem boyunca aldıkları eğitimi dönem sonu sınavlarıyla taçlandırdı.

Konyaaltı Müzik Akademisi’nde Dönem Sonu Sınav Heyecanı
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya’nın Konyaaltı ilçesindeki Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi, geleceğin sanatçılarını yetiştirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Giriş sınavlarını başarıyla tamamlayarak akademiye kabul edilen öğrenciler, dönem boyunca aldıkları eğitimin ardından dönem sonu sınavlarına katıldı. Akademi öğretmenleri, öğrencilerin sahne duruşu, teknik yeterliliği ve müzikal gelişimini titizlikle değerlendirdi.

konyaalti-muzik-akademisinde-donem-sonu-sinav-heyecani

Öğrencilerin Performansları Değerlendirildi

Dönem sonu sınavlarının öğrencilerin gelişimini ölçme açısından önemli olduğunu belirten Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi Piyano ve Müziksel İşitme Öğretmeni Melis Atasoy, “Dönem boyunca çalıştığımız performansları dönem sonu sınavıyla netleştiriyoruz. Düzenli çalışan öğrenciler sınavda daha rahat oluyor. Genel olarak öğrencilerimizin performansından memnunuz” dedi.

Atasoy, sınavlar sonucunda öğrencilerin yeteneklerine göre puanlama yapılacağını ve değerlendirmeler sonucunda bazı öğrencilerin elenebileceğini belirterek, “Öğrencilerimiz akademiye severek geliyor. Aldıkları eğitimden mutlular. Bu süreçte verdikleri destek için Konyaaltı Belediye Başkanımız Cem Kotan’a teşekkür ediyorlar” ifadelerini kullandı.

konyaalti-muzik-akademisinde-donem-sonu-sinav-heyecani

Müzik Akademisi Genç Yetenekleri Yetiştiriyor

Piyano branşında sınava giren öğrenci Ali Emir Akar ise akademide aldığı eğitimin kendisine önemli katkılar sağladığını belirterek, “Dönem boyunca öğretmenimle birlikte güzel eserler çalıştık. Başta sınav için stresliydim ancak öğretmenim beni rahatlattı. Burada piyanoda kendimi geliştirdim” diye konuştu.

Akademide öğrendiği yetenekleri arkadaşlarıyla da paylaştığını ifade eden Akar, “Okulda arkadaşlarım akademiyi merak ediyor. Onlara burada öğrendiğim parçaları çalıyorum. Bu eğitimler için Konyaaltı Belediye Başkanımız Cem Kotan’a ve Konyaaltı Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız